Siapa Tahu Program Pujaan 10 Nescafe

Assalamualaikum , kali ni aku dapat satu assignment pasal muzik industri yang mana aku perlu terangkan adalah mengenai Pujaan 10 Nescafe .  Rancangan TV ? Siaran Radio ? Realiti TV ?
aku pun tak tau pasal benda ni , tapi apa yang aku tahu program nie dah dijalankan pada tahun 1989 dan time tu aku tak lahir lagi ...

Adesss ... Paling sakit bila nak buat assignment ni , satu info dekat internet pon tak de , Wikipedia ? pon takde . Ya Allah dugaan apa yang kau beri kat aku . Seriusly kepada sesiapa yang terbaca dekat blog aku ini tau info mengenai Pujaan 10 Nescafe tu , tolong bantu aku ..

Huhuu ... Rasa nak menangis jer bila assignment tak siap dan semakin hampir dengan due date untuk penghantaran . Kalau korang tau pape pasal Pujaan 10 Nescafe ni , share info dengan aku tau .

4 Responses to "Siapa Tahu Program Pujaan 10 Nescafe"

  1. first time gua dengar pasal pujaan nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia rancangan radio .. tahun 1989 .. memang x laa kawan dengar .. ni zaman ziana zain

      Delete
  2. Pujaan 10 Nescafe ni satu rancangan yang disiarkan di radio Muzik dalam tahun 90-an dulu. Ia menampilkan 10 lagu terbaik sepanjang minggu yang menjadi pilihan pendengar. Ia ditaja oleh pihak Nescafe. rancangan ini disiarkan pada setiap hari Ahad jam 10 pagi. Dulu rancangan ni memang top la.

    ReplyDelete
  3. sikit jer info pasal Pujaan 10 nescafe nie/
    arrghhhh

    ReplyDelete